Home Pilates Zumba® Contact & Social Media
Historiek
Onze vereniging " El Ritmo Enciende vzw" werd in 2000 opgericht in Schilde, door een aantal fervente salsadansers, in de prille beginperiode van de salsa rage in het Antwerpse.  
De "salsa-scene" van toen heeft sindsdien al vele veranderingen ondergaan maar onze "harde kern" is blijven bestaan.  Samen hebben we jaren tal van leuke evenementen, lessenreeksen &  workshops met binnen en buitenlandse lesgevers ingericht, optredens gedaan, veel vrienden gemaakt.  
Onze Enciende Party’s in Schilde werden een ontmoetingsplaats voor vele salsadansers van overal.  Deze party's zijn ontstaan in de toenmalige locatie " Café De Wandeling" in St Antonius-Zoersel.  
Het woord “Enciende” betekent vrij vertaald “aanstekelijk” en inderdaad: wat eerst een wekelijks samen oefenen was met wat salsavrienden, groeide uit tot onze ENCIENDE PARTY en werd uiteindelijk jarenlang een vaste waarde op élke eerste vrijdag van de maand.  
Marc zorgde toen reeds voor de muziek.  
In 2009 verhuisden onze party’s naar het Dienstencentrum (nu Werf 44) in Schilde, en werd gestart met een nieuw concept, steeds met een ander thema, de 1ste had plaats op 24 januari 2009 met als thema Maffia- stijl en was een groot succes.  
Jammer maar helaas hebben de beslommeringen en nieuwe afspraken rond de ingebruikname van het nieuwe CC, roet in het eten gegooid….en toen kwam corona.  Met spijt in het hart hebben we nadien besloten om geen Enciende Party’s meer in te richten, het was niet meer haalbaar.  
Onze activiteiten zijn zeker niet gestopt maar wel gewijzigd en - voornamelijk - verplaatst naar Lier.  Geen salsa meer maar wel Zumba en Pilates, dus mensen laten bewegen in een aangename sfeer, doen we nog steeds.
Magda        
Vanessa           
Op FACEBOOK kan je nog foto’s van onze vroegere Enciende party’s en events bekijken:
https://www.facebook.com/EnciendeParty/
Magda             
Myriam         
Marc            
Myriam