Home Zumba® Contact & Social Media Historiek Enciende
Al sinds mijn jeugd heb ik een passie voor allerlei soorten dans, het zou wel kunnen dat ik eerder danste dan liep. Van jazzballet tot streetdance, disco, latin, aerobics… alles was goed zolang het maar een pittig ritme had.
Eind jaren negentig werd ik gebeten werd door de salsamicrobe, Antwerpen stond aan het begin van de "salsa scene" en ik was erbij! Begin 2000 werd ik mede oprichtster van de dansvereniging “El Ritmo Enciende”met als doelstelling: mensen leren dansen en wegwijs maken in de wereld van salsa & latin dans.
Deze hobby is uiteindelijk uitgegroeid tot meer, ik werd salsa lesgeefster, organiseerde cursussen en workshop met talloze gastleraars uit binnen- en buitenland. Ik ging me ook toeleggen op choreografieën en samen met onze cursisten verzorgden we regelmatig optredens, net zoals met "Footwork & Styling" (solo) groep van enthousiaste cursisten.

Na het succesvol beëindigen van de Aalo opleiding bij Steve Boedt en Caroline Meirvilde, gevolgd door tal van opleidingen en workshops in België en Nederland, ging ik aan de slag in de fitness wereld als instructeur  Bodyshape, Fat Burning, Step, BBB, Les Mills BodyVive, Les Mills Tone.

Begin 2000 kwam ik zo via de lessen van Karrie Donovan (Personal coach en Certified Pilates Instructor) ook voor het eerst in contact met Pilates, ik was meteen een meer dan fervente deelnemer aan haar lessen.  Met de maandenlange  hulp, lessen en opleiding van Karrie Donovan zelf was ik klaar om haar lessen over te nemen (en nog steeds te geven) in het toenmalige Fitness Center Schilde, nu NRG Schilde.

Nadien volgden nog workshops en opleidingen bij Elsie Matthijssens (Antwerp Yoga en Nike Academy) - Debbie Jenner ( Pilates Company NL)
Magda Pilates Coach
PILATES in LIER PILATES in ZOERSEL Wat is PILATES